Verstandelijk beperkten

Professionaliteit, positiviteit en passie, dat zijn volgens Diëtistenpraktijk Twente de kernwoorden voor het goed werken met kinderen met een verstandelijke beperking. De diëtisten van Diëtistenpraktijk Twente hebben daarmee veel affiniteit en ervaring.

Je kunt bij ons terecht voor individuele begeleiding, maar we bieden ook scholingen en workshops aan voor cliënten, ouder(s)/verzorger(s) en groepsbegeleiding.

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Twente hebben extra scholingen gevolgd en veel ervaring met het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking.

Er worden aangepaste individuele behandelingen aangeboden, maar ook voorlichting aan ouder(s)/ verzorger(s) en groepsbegeleiding. Wij werken onder andere met Stippencoach.

naar website

Het Stippencoach programma is een op maat gemaakt programma voor gezonde voeding en gezond  omgaan met voeding. Het doel is een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Het programma Stippencoach is gemaakt voor mensen van alle leeftijden, die niet passen in de reguliere zorg en/of reguliere programma’s. Het kan toegepast worden bij zowel overgewicht als ondergewicht.

Stippencoach is geen dieet, maar een plan voor voeding, gebaseerd op gewone richtlijnen voor gezonde voeding. Het plan houdt rekening met de wensen van de cliënt.

E·coaching 

Bij digitaal gebruik biedt Stippencoach de mogelijkheid voor e-coaching: online advies en begeleiding op afstand voor cliënten en hun omgeving. Iedereen uit het cliëntsysteem (begeleiders, familie, school, logeerhuis, enzovoorts) kan samenwerken en meekijken in het systeem. 

Workshops en scholingen voor begeleiders

Wij geven workshops en scholingen op maat voor begeleiders in de zorg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van aangepaste programma’s en groepsprogramma’s? Neem dan contact op met de praktijk.

Maak zelf een afspraak

 Je kunt direct zelf een afspraak inplannen in onze online agenda >>

Kom je er niet uit?
Maak je liever telefonisch een afspraak?
Bel dan:
085 - 77 39 665