Verstandelijk beperkten

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Twente hebben veel affiniteit met het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking. Je cliënt kan bij ons terecht voor individuele begeleiding, maar we bieden ook scholingen en workshops aan voor cliënten, ouder(s)/verzorger(s) en groepsbegeleiding.

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Twente hebben extra scholingen gevolgd en veel ervaring met het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking.

Er worden aangepaste behandelingen aangeboden voor zowel individuele cliënten als ouder(s)/ verzorger(s) en groepsbegeleiding. Wij werken onder andere met Stippencoach.

naar website

Het Stippencoach programma is een op maat gemaakt programma voor gezonde voeding en gezond  omgaan met voeding. Doel: een gezond gewicht bereiken en behouden. Het is gemaakt voor mensen van alle leeftijden, die niet passen in de reguliere zorg en/of reguliere programma’s. Het kan toegepast worden bij zowel overgewicht als ondergewicht.

Stippencoach is geen dieet, maar een plan voor voeding, gebaseerd op gewone richtlijnen voor gezonde voeding. Het plan houdt rekening met de wensen van de cliënt.

E·coaching 

Bij digitaal gebruik biedt Stippencoach de mogelijkheid voor e-coaching: online advies en begeleiding op afstand voor cliënten en hun omgeving. Iedereen uit het cliëntsysteem (begeleiders, familie, school, logeerhuis, enzovoorts) kan samenwerken en meekijken in het systeem. 

Workshops en scholingen voor begeleiders

Wij geven workshops en scholingen op maat voor begeleiders in de zorg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van aangepaste programma’s en groepsprogramma’s? Neem dan contact op met de praktijk.

Maak zelf een afspraak

 Je kunt direct zelf een afspraak inplannen in onze online agenda >>

Kom je er niet uit?
Maak je liever telefonisch een afspraak?
Bel dan:
085 - 77 39 665

Of app ons op:
06 39 26 83 99